Shuriken Block

Shuriken Block 1.1

Word zelf een Ninja-Ster!

Test je ninja-skills en ontwijk shurikens in dit spel.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verslavende gameplay
  • Minder moeilijk dan andere .GEAR spellen
  • Heldere 8-bit graphics
  • Simpele bediening

TEGEN

  • Scoreboard kan beter
  • Crasht af en toe

Uitmuntend
8

Test je ninja-skills en ontwijk shurikens in dit spel.

De fantastische vijf

Het doel van Shuriken Block is simpel: bescherm vijf mannen die worden bedreigd door een heleboel rondvliegende shurikens (ninjasterren). Shuriken Block is gemaakt door Dong Nguyen, de ontwikkelaar die beroemd werd met Flappy Bird, en het succes vervolgens niet aankon.

Shuriken Block is iets toegankelijker dan Flappy Bird of Super Ball Juggling. In plaats van direct vreselijk moeilijk te zijn, krijg je drie levens om "rustig" te beginnen. Elke keer dat een ster één van de mannen raakt, verlies je een leven.

Shuriken Block is allesbehalve ingewikkeld en heeft weinig mogelijkheden. Het enige dat je kunt doen is het spel pauzeren en de high scores checken. Advertenties staan onder of boven in beeld en verstoren de spelervaring niet.

Tikken en verdedigen

De bediening van Shuriken Block is simpel: tik de sterren als ze vallen. Op den duur heb je twee vingers nodig om alles bij te houden. Het is aan te raden om het spel met geluid te spelen, omdat je dan een ritme kunt ontwikkelen dat je helpt om verder te komen.

Geen indrukwekkende graphics

Net als in andere spellen van meneer Nguyen, zijn ook hier de graphics simpel en gepixeld. Shuriken Block ziet eruit alsof het uit de tijd van de eerste Nintendo consoles komt. Je drie levens worden voorgesteld door hartjes die doen denken aan die uit de Zelda-reeks. Shuriken Block heeft geen muziek en slechts enkele geluiden die je constant hoort: het "woesj" van de shuriken, het "kling" van tegengehouden projectielen en een zompig geluid als de mannen door een ninjaster geraakt worden.

Een leuk, simpel spel

Al met al is Shuriken Block een verslavend spel, met een gemakkelijke bediening en een meer vergevingsgezinde gameplay dan die van zijn fladderende broertje. 

Noot: Shuriken Block is niet meer verkrijgbaar in de Google Play Store.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Shuriken Block

Download

Shuriken Block 1.1

Beoordelingen about Shuriken Block